Op onderstaande locaties kunt u al terecht voor de routes van www.racefietsroute.nl . Deze locaties zijn speciaal geselecteerd om u volledig te ontzorgen wanneer u met de racefiets op stap wilt. De aangesloten startlocaties bieden de volgende meerwaarde:

  • Er is voldoende parkeergelegenheid, waar je eenvoudig naartoe kunt navigeren.
  • De routes starten vanaf uw startlocatie.
  • Op de startlocatie zijn diverse faciliteiten voor de racefietser.
  • Er is een rustpunt aanwezig waar je wat kunt drinken en eten en gebruik kunt maken van het toilet.

Dit is natuurlijk niet verplicht en je bent natuurlijk ook van harte welkom wanneer je niet verblijft op één van de startlocaties.

Landal%20Landgoed%20De%20Elsgraven

Landal Landgoed De Elsgraven

Op Landal Landgoed De Elsgraven omringt u zich door het groen. Geniet van de ruimte om u heen. Fiets vanuit uw bungalow langs het water of volg uw kinderen naar de dierenweide. 

Bekijk alle routes vanaf deze locatie

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Op Landal Landgoed De Elsgraven omringt u zich door het groen. Ontdek de veelzijdigheid van Overijssel. Wandel de natuur in of ga met de kids naar de speeltuin of de Bollo Club.

Bekijk alle routes vanaf deze locatie

Landal%20Landgoed%20De%20Hellendoornse%20Berg
Landal%20Landgoed%20Twenhaarsveld

Landal Landgoed Twenhaarsveld

Op Landal Landgoed Twenhaarsveld omringt u zich door het groen. Bos, heide en heuvels zijn hier nooit ver weg. Het park ligt ook nog eens aan de voet van De Holterberg.


Bekijk alle routes vanaf deze locatie

Villavélo

Het eerste echte fietshotel Villavélo is dé plek om uw fietstocht te beginnen. Combineer het fietshotel met de uitgestrekte natuurgebieden en het unieke stadje Ootmarsum en u heeft de perfecte combinatie voor iedere racefietsliefhebber!


Bekijk alle routes vanaf deze locatie

villavelo